Select Page

Minusta

MUUTAMA SANA MINUSTA JA TYÖSTÄNI

Muutin Helsinkiin opiskelemaan miltei kymmenen vuotta sitten. Olen viihtynyt kaupungissa hyvin, sillä se on viime vuosina kasvanut voimakkaasti ja tarjoilee monipuolisia vaihtoehtoja myös vapaa-aikaa silmällä pitäen. Asuin aikaisemmin pitkään Punavuoressa, josta muutin muutama vuosi sitten Kallioon. Työskentelen hyvin paljon etänä ja Kalliossa on useita kahviloita sekä työtiloja, joissa työskentely onnistuu luontevasti. Samalla ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua moniin muihin luovan alan työläisiin sekä freelancereihin. Harrastan paljon urheilua ja terveellinen elämäntapa on minulle hyvin tärkeä, sillä koen, että se antaa tukea myös työssäni.

Harrastan hyvin paljon liikuntaa. Harrastin monta vuotta aktiivisesti juoksua, ja osallistuin maratoneille myös Suomen ulkopuolella. Käyn nykyisin paljon kiipeilemässä, ja Salmisaaresta on muodostunut minulle ja tyttöystävälleni viikoittainen rituaali. Tyttöystäväni kehotuksesta kokeilin pari vuotta sitten joogaa, eikä mennyt montaa kertaa, kun joogakärpänen puraisi minua oikein kunnolla. Joogan myötä olen oppinut hallitsemaan stressiä, jolloin olen pystynyt muuttamaan työskentelyäni tavoitteellisemmaksi. Jooga puhdistaa niin kehoa kuin mieltä ja sen meditatiivinen vaikutus elämään on ollut silmiinpistävää. Suosittelenkin sitä lämpimästi myös kaikille miehille.

TYÖSTÄNI

TYÖSKENTELEN TÄLLÄ HETKELLÄ SOSIAALISEN MARKKINOINNIN PARISSA. OPISKELIN TALOUSTIETIETEITÄ HAAGA-HELIASSA JA MINULLE OLI JO LUKIOSSA SELVÄÄ, ETTÄ HALUAN OLLA MUKANA YRITYSMAAILMASSA. VALMISTUTTUANI TYÖSKENTELIN ALUKSI PARI VUOTTA AIVAN MUISSA TÖISSÄ, SILLÄ EN VALMISTUMISENI JÄLKEEN SAANUT AIVAN HETI KOULUTUSTANI VASTAAVIA TÖITÄ, MIKÄ SAATTOI JOHTUA LAMASTA. JATKOIN SINNIKKÄÄSTI TÖIDEN OHELLA PAREMPIEN HOMMIEN HAKEMISTA, KUNNES LOPULTA TÄRPPÄSI JA PÄÄSIN ERÄÄSEEN KESKISUUREEN YRITYKSEEN MARKKINOINNIN OSASTOLLA. TYÖ OLI MUKAVAA, MUTTA SITÄ TEHTIIN HYVIN PERINTEISELLÄ TAVALLA, EIKÄ YRITYS OLLUT ERITYISEN INNOVATIIVINEN.

TULEVAISUUDEN TAVOITTEENI

Pari vuotta sitten havahduin, että sosiaalinen markkinointi voisi tarjota myös minulle uusia mahdollisuuksia. Rupesin harkitsemaan freelanceriksi ryhmistä ja aloin aluksi myymään palveluitani työn ohella eri nettialustojen kautta. Pian päädyin myymään osaamistani myös suoraan yrityksiin. Tein lopulta päätöksen irtisanoutua, ja olen siitä lähtien tehnyt sosiaalisen markkinoinnin managerin hommia. Suunnittelen markkinointistrategioita sosiaaliseen mediaan, nettisivuja sekä yksinkertaisia datanhallintaan liittyviä mallinnuksia. Vaikka freelancerina työskentely on ollut vapauttavaa, tavoitteenani on löytää vakituinen työpaikka jostain suuresta yrityksestä. Portfoliooni on tarttunut jo muutamia merkittäviä referenssejä, joten työpaikka löytynee nopeasti.